DEZVOLTATORI

Acasă / Dezvoltatori

Fii un vizionar pentru cumpărătorii tăi

Prin abordarea noastră personalizată, vom crea un mediu automat care vă va diferenția de concurență. Un sistem ușor de utilizat și conceput pentru eficiența energetică. Clienții dumneavoastră nu vor intra doar într-o banală casă nouă, ci într-o casă a viitorului.
Construiți case sau complexe de apartamente? Consumatorii de astăzi doresc locuinte cu un confort sporit. Soluția noastră de automatizare vă aduce acest plus de confort, dar și o eficiență energetică îmbunătățită pentru viitorii proprietari.
AD Smart Technology va facilita adăugarea de noi opțiuni de automatizare oferite viitorilor proprietari.
Știm că bugetele și termenele de livrare sunt limitate, din acest motiv am creat un sistem cu un raport calitate/ pret foarte bun, ușor de instalat, simplu de folosit și care va aduce un plus de valoare clădirilor dvs.
Casele inteligente se vând mult mai repede!

Securitatea

Astăzi, securitatea înseamnă mai mult decât să ai grijă la hoti. Sistemele de securitate inteligente monitorizează amenințările la adresa unei locuințe, cum ar fi inundațiile accidentale sau provenite de la defecțiuni ale instalațiilor sanitare, dar și nivelul de CO2 prezent în locuință. Încuietorile electronice ale ușilor permit locuitorilor să-și controleze de la distanță ușile și să permită accesul prietenilor, curierilor sau personalului administrativ.
Lumina poate fi programată pentru a face să pară că este cineva care se mișcă în casă. Aceste tipuri de sisteme vor fi comune în câțiva ani și consumatorii vor fi obișnuiți să poată face lucruri cum ar fi să permită accesul de la distanță instalatorilor sau menajerelor.
Ca beneficiu pentru rezidenții dvs., companiile de asigurări oferă reduceri proprietarilor și chiriașilor care implementează tehnologie de securitate inteligentă.

Monitorizarea Inteligenta a energiei

Sistemele de automatizare a casei pe care le construim folosesc monitorizarea inteligentă a energiei pentru a putea reduce cât mai mult consumul. Dispozitivele inteligente gestionează consumul de energie atât de bine, încât casele și apartamentele echipate cu ele vor consuma cu până la 20% mai puțină energie.
Conform studiilor din piață, casele inteligente se vând mai repede decât casele tradiționale.
AD Smart Technology venim – în întâmpinarea nevoilor clienților dumneavoastră cu soluții stabile, sigure și usor de folosit, care se pot personaliza foarte ușor după nevoile fiecăruia. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.