CONSUMATORI

Acasă / Consumatori

De ce o locuință inteligentă

Deoarece automatizarea casei va crește confortul rezidenților, iar o casă inteligentă este mai eficientă energetic, mult mai sigură și valoarea ei de piață va crește. Automatizarea locuinței ar trebui să vă facă viața mai ușoară. Făcută incorect, automatizarea casei va duce la dispozitive incompatibile, sisteme inaccesibile și lucruri care pur și simplu nu funcționează. Realitatea este că astăzi casa ta poate depăși noțiunile unui film science fiction. Acestea pot funcționa perfect și fiabil, mai ales atunci când soluția este proiectată, instalată și întreținută de către o echipă profesionistă ca echipa AD Smart Techonology.

Automatizarea
creează un spațiu mai personalizat

Ai stat vreodată în camera de zi dorind ca temperatura să fi fost cu câteva grade mai ridicată, indecis ce să urmărești la TV sau dacă să asculți muzică, dorind să ajustezi luminile? Având capacitatea de a comanda verbal casa ta pentru a regla temperatura, iluminatul, muzica și programele TV înseamnă că ajungi să te bucuri de atmosfera din locuința ta exact așa cum dorești. Nu va mai trebui să te ridici de pe canapea pentru a modifica o setare undeva, toate aceste funcții ale locuinței regăsindu-se într-o singură aplicație mobilă. Este posibil să ai deja elemente pentru o casă automatizată, dar AD Smart Technology va transforma aceste fragmente într-un ecosistem perfect care va ține pasul cu noutățile tehnologice.

Cum îți face automatizarea casa mai sigură?

Cu toții ne facem griji pentru ceva. De multe ori, lucrurile mici, cum ar fi luminile uitate aprinse, aerul condiționat pornit, ușa nesecurizată.

Având access în timp real la casa ta inteligentă vei putea fi un părinte mai prezent pentru copiii tăi și pentru îngrijirea celor dragi. Securitatea nu este doar despre camere care surprind hoți sau scurgeri de apă. Verificarea copiilor, animalelor de companie, a persoanele în vârstă sau bolnave este o utilizare mult mai comună a automatizării decât sistemul de securitate pentru prinderea unui hoț.

Poți să te asiguri că copiii tai ajung acasă de la școală, și odată ce au ajuns acasă în siguranță te poti asigura că fac ceea ce ar trebui să faca- temele, treburi, îngrijirea animalelor de companie, etc.

Îți faci griji că lași un animal acasă prea mult? Verifică-ți animalul de companie prin camerele de securitate și vorbește cu acesta prin intermediul lor. Ai grijă de un părinte/ bunic verificând dacă îngrijtorul la domiciliu este prezent prin intermediul rapoartelor de prezență generate de aplicație.

Cele mai multe dintre grijile tale pot fi eliminate cu ajutorul unui sistem de automatizare AD Smart Technology.
În sfârșit, poți fi în armonie cu sistemul tău de divertisment la domiciliu. Totul datorită capacității noastre de a automatiza utilizarea produselor cele mai fiabile, ușor de integrat și ușor de utilizat.
Poți avea muzică în orice cameră printr-o comandă vocală, un sistem complet de securitate și o multe alte opțiuni. Depinde în întregime de tine și de dorințele tale.
Proiectăm fiecare sistem de automatizare în concordanță cu nevoile tale.
Nu mai aștepta. Descoperă sistemul ideal de automatizare al casei!