loader image

Consumatori

De ce o locuință inteligentă?

Deoarece automatizarea casei va crește confortul rezidenților, iar o casă inteligentă este mai eficientă energetic, mult mai sigură și valoarea ei de piață va crește.
Automatizarea locuinței ar trebui să vă facă viața mai ușoară. Făcută incorect, automatizarea casei va duce la dispozitive incompatibile, sisteme inaccesibile și lucruri care pur și simplu nu funcționează. Realitatea este că astăzi casa ta poate depăși noțiunile unui film science fiction. Acestea pot funcționa perfect și fiabil, mai ales atunci când soluția este proiectată, instalată și întreținută de către o echipă profesionistă ca echipa AD Smart Techonology.

Automatizarea creează un spațiu mai personalizat

Ai stat vreodată în camera de zi dorind ca temperatura să fi fost cu câteva grade mai ridicată, indecis ce să urmărești la TV sau dacă să asculți muzică, dorind să ajustezi  luminile? Având capacitatea de a comanda verbal casa ta pentru a regla temperatura, iluminatul, muzica și programele TV înseamnă că ajungi  să te bucuri de atmosfera din locuința ta exact așa cum dorești. Nu va mai trebui să te ridici de pe canapea pentru a modifica o setare undeva, toate aceste funcții ale locuinței regăsindu-se într-o singură aplicație mobilă.

Este posibil să ai deja elemente  pentru o casă automatizată, dar AD Smart Technology va transforma aceste fragmente într-un ecosistem perfect care va ține pasul cu noutățile tehnologice.

Automatizarea

Ce-poti-controla

Ce poți controla cu aplicația, vocea, sau telecomanda?

Câteva dintre lucrurile pe care automatizare locuinței îți va permite să le faci:

  • Setarea sistemelor de încălzire și răcire
  • Controlul aspersoarelor, luminilor, aspiratorului, electrocasnicelor inteligente
  • Să fi informat imediat cu privire la orice spațiu din casa ta
  • Controlul ferestrelor, jaluzelelor , copertinelor, obloanelor, draperiilor electrice
  • Accesarea un sistem de interfon video direct în aplicația mobilă
  • Poți deschide/închide de la distanță căile de acces în locuința

Iată câteva modalități prin care casa ta inteligentă va comunica cu tine:

  • Vei primi alerte atunci când cineva deschide ușa de la intrare
  • Vei putea primi o notificare cu imagini video atunci când senzorii de mișcare sunt activați
  • Vei fi notificat atunci când există o defecțiune cum ar fi o scurgere de apă

Cum îți face automatizarea casa mai sigură?

 Cu toții ne facem griji pentru ceva. De multe ori, lucrurile mici, cum ar fi  luminile uitate aprinse, aerul condiționat pornit, ușa nesecurizată.

 Având access în timp real la casa ta inteligentă vei putea fi un părinte mai prezent pentru copiii tăi și pentru îngrijirea celor dragi. Securitatea nu este doar despre camere care surprind hoți sau scurgeri de apă. Verificarea copiilor, animalelor de companie, a persoanele în vârstă sau bolnave  este o utilizare mult mai comună a automatizării decât sistemul de securitate pentru prinderea unui hoț.
Poți să te asiguri că copiii tai ajung acasă de la școală, și odată ce  au ajuns acasă în siguranță te poti asigura că fac ceea ce ar trebui să faca- temele, treburi, îngrijirea animalelor de companie, etc.
Îți faci griji că lași un animal acasă prea mult? Verifică-ți animalul de companie prin camerele de securitate și vorbește cu acesta prin intermediul lor. Ai grijă de un părinte/ bunic  verificând dacă  îngrijtorul la domiciliu este prezent prin intermediul rapoartelor de prezență generate de aplicație.
Cele mai multe dintre grijile tale pot fi eliminate cu ajutorul  unui sistem de automatizare AD Smart Technology.

Cum-iti-face-automatizara-casa-mai-sigura

Cum-reduce-automatizarea

Cum reduce automatizarea consumul de energie?

Prin accesul la sistemul de automatizare  în orice moment din zi sau din noapte și din orice locație din lume, poți verifica fiecare cameră din casă și poți opri luminile sau regla temperatura. Poți seta termostatele în funcție de stațiile meteo. Poți stinge luminile pentru cei mici la culcare.

Noile termostate inteligente sunt mult mai simplu de gestionat și fac o treabă mult mai bună în  conservarea energiei decât generațiile anterioare. Ele pot reacționa și ajusta temperatura dacă cineva este acasă, când cineva intră sau iese din casă. Termostatele inteligente de astăzi vă pot aduce o economie de până la 25%.

Viitorul îți bate la ușă. Lasă-l înăuntru.

În sfârșit, poți fi în armonie cu sistemul tău de divertisment la domiciliu. Totul datorită capacității noastre de a automatiza utilizarea produselor cele mai fiabile, ușor de integrat și ușor de utilizat.

Poți avea muzică în orice cameră printr-o comandă vocală, un sistem complet de securitate și o multe alte opțiuni. Depinde în întregime de tine și de dorințele tale.

Proiectăm fiecare sistem de automatizare în concordanță cu nevoile tale.

Nu mai aștepta. Descoperă sistemul ideal de automatizare al casei!

Viitorul-iti-bate-la-usa

Dorești mai multe informații?